Vandring i solnedgang på en eng med smukke markblomster

Vi har dyrket yoga igennem mange år både på yogarejser til udlandet, men også i det daglige herhjemme. Vi er begge meget glade for naturen, for sund mad og for at bevæge os. Den yogiske livsstil er en stor del af vores fælles interesse, men vi elsker også hygge, nydelse og selvforkælelse. Derfor har vi sørget for at lave en rigtig god blanding af elementer til vores retreats og workshops, så du vil opleve at få noget med fra mødet med os. Ny viden, lækker mad, skønne yoga øvelser og vigtige indsigter i dig selv samtidig med, at du er omgivet af en hygge og luksus.

Det var på en yoga rejse til Bali, vi besluttede os for at udvikle workshops til de smukke omgivelser ved Hjarbæk Fjord, i Ebeltoft og på sigt måske også til Bali og andre steder.

Hanne Holm har undervist både yoga- og træningshold i mange år i området omkring Hjarbæk. Med flere yoga uddannelser, sammensætter hun professionelt og kyndigt de lækre flows af yin yoga og yoga pulseringer inden hun sender sine deltagere ind i en beroligende savasana.

Charlotte Holst har holdt sansekurser og arbejdet med sanserne igennem grafisk design og multimediedesign. Hun er også uddannet transformationscoach ved Mindjuice academy og vil føre os igennem de forskellige workshops om vores energikilder.