Vandring i solnedgang på en eng med smukke markblomster

Stå stærkt med dette lækre grounding retreat
– velkommen til en oase for voksne kvinder.

I en tid hvor kontrasterne vokser, vi får mere og mere travlt, klimaet lider, uro hersker og mange har en dagsorden – nogen en skjult dagsorden – kan det være svært at holde fast i sig selv, sin jordforbindelse og sit nærvær. Det synes vi, og vi gætter på, at du af og til har det på samme måde. Nu inviterer vi dig til et lækkert, grounding retreat i hjertet af Hjarbæk, tæt på Viborg.

Du vil få en kort introduktion til kroppens 7 store energicentre, også kaldet chakraer, der rummer uvurderlig viden til selvudvikling. Med helt konkrete værktøj og teknikker til personlig udvikling og en holistisk tilgang, kobler vi arketyper på energierne for at få konkrete temaer at kredse omkring. Arketype betyder mønster eller form på græsk, og er beskrevet af Jung som ‘urbilleder’. Vi kender betegnelsen, når noget er arketypisk – det bruger vi om noget, der er så karakteristisk, at det bliver arketypisk.

Vi inddrager arketyperne på workshoppen, fordi de er enormt stærke billeder på vores mønstre og adfærd, og fordi de bidrager med filosofisk og psykologisk viden til vores hjernes behov. Samtidig giver de os mulighed for at få dybere selvindsigt og redskaber til at udvikle os i den retning, vi ønsker.

Hvorfor er grounding så vigtig?

Dette grounding retreat har fokus på både krop, sind og følelser med groundende yin yoga, samtaler og refleksion om dagens tema, fordybelse igennem meditation og ayurvediske øvelser, der beroliger dit nervesystem og får dig til at føle, at du falder på plads. Igennem dagens pauser får du lækre snacks og en groundende frokost.

Dagens indhold
Vi starter i køkkenet med et frisk morgenshot i den smukke udsigt over Hjarbæk Fjord. Derefter går vi i yogasalen, for at arbejde med grounding.

Her vil vi lære hinanden lidt bedre at kende, inden vi går til en blid start med yin yoga for at få kroppens muskler og bindevæv til at afspænde. Vi lander på måtten og kommer ned i gear, når vi indtager rummet i blide øvelser på vejen mod mere jordforbindelse og nærvær.

Workshoppen
Efter en kort introduktion til kroppens 7 store energicentre, zoomer vi ind på grounding. Hvad kan vi opnå med solid grounding og hvad må vi give slip på?

Kan vi have for meget grounding?


Målet for dagen er at give dig teknikker og viden til at balancere i grounding. Der vil være øvelser, samtaler og refleksioner igennem workshoppen, der er opdelt i en session før frokost og en session efter frokost.

Frokosten byder på en lækker, groundende menu, og derefter er der mulighed for at gå en tur i de smukke omgivelser. Det er også muligt at tage lidt egentid i yogasalen, hvor vi sørger for hygge omkring dem, der eventuelt får lyst til at blive i salen eller sætte sig udenfor på terrassen.

Dernæst går vi i gang med anden afdeling af workshoppen med refleksion, samtale og øvelser inden vi får en pause snack og går til dagens afspænding, meditation og afrunding.

Vi er

Vi er Hanne og Charlotte. Vi har dyrket yoga igennem mange år både på yogarejser til udlandet, men også i det daglige herhjemme. Vi er begge meget glade for naturen, for sund mad og for at bevæge os. Den yogiske livsstil er en stor del af vores fælles interesse, men vi elsker også hygge, nydelse og selvforkælelse. Derfor har vi sørget for at lave en rigtig god blanding af elementer til vores retreats og workshops, så du vil opleve at få noget med fra mødet med os. Ny viden, lækker mad, skønne yoga øvelser og vigtige indsigter i dig selv samtidig med, at du er omgivet af en hygge og luksus. Det var på en yoga rejse til Bali, vi besluttede os for at udvikle workshops til de smukke omgivelser ved Hjarbæk Fjord, i Ebeltoft og på sigt måske også til Bali og andre steder.

Vi glæder os vildt meget til at se dig på et af vores skønne retreats.

Billetter
Pris: 695,-

Tilmelding:
Senest d. 10/8

Betaling:
Via MobilePay til
Hanne Holm Bach: 21293480

Send en mail hvis du ønsker at betale via kontooverførsel.

Dato og tid:
Søndag d. 25. august fra 9-17

Hvor:
I hjertet af Hjarbæk, 8831 Løgstrup

Dagens indhold:
Sund morgenshot
Te, kaffe, vand
Indblik i grounding principper
Hyggelige samtaler
Teknikker til grounding
Lækker, nærende frokost
Lejlighed til fordybelse
Lækre pause snacks
Groundende yin yoga
Sanseindtryk
Guidede meditationer

Naturen hjælper os på vej
Naturen kan om noget nulstille os og få os tilbage til vores grounding. I naturen bliver vi bombarderet med naturens sanseindtryk af dufte, lyde, vind, vand eller varme der smyger sig omkring vores krop, den friske luft får os til at trække vejret dybere og blive forankret med os selv. Måske et suk lyder fra dig i lettelse over, endelig at opnå den ro, din krop og sjæl har haft brug for igennem længere tid. Du falder til ro, går lidt tungere og mindre hektisk fremad, begynder at lytte til naturens lyde og mærker, at du sænker dine skuldre.

Hele dagen vil vi være omgivet af Hjarbæks gudesmukke natur, med en velsignet udsigt til fjorden i lækre faciliteter og hyggeligt selskab.

Arketyper og energier
Du behøver ikke at have kendskab til energicentrene eller til arketyper for at deltage i vores workshop. Vi vil arbejde med det i løbet af dagen, hvor du vil få øvelser og redskaber til at komme tættere på din grounding. Overordnet er det de samme store temaer, der grounder os, men der er forskelle i nuancerne. Dem ser vi på i løbet af dagen, inspireres af hinanden og bliver klogere på vores personlige grounding.

Vi er

Hanne Holm har undervist både yoga- og træningshold i mange år i området omkring Hjarbæk. Med flere yoga uddannelser, sammensætter hun professionelt og kyndigt de lækre flows af yin yoga og yoga pulseringer inden hun sender sine deltagere ind i en beroligende savasana.

Charlotte Holst har holdt sansekurser og arbejdet med sanserne igennem grafisk design og multimediedesign. Hun har en transformationscoach uddannelse fra Mindjuice academy og vil bruge transformation til at føre os igennem de forskellige workshops om vores energikilder.